De dagelijkse momenten die zo normaal lijken in het leven zijn in de toekomst het meest bijzonder om te kunnen herbeleven. Daarom fotografeer ik alledaagse en speciale momenten in het leven van kinderen. Picture perfect foto’s zijn leuk, maar echte blikken vertellen een verhaal. En vaak vergeet je die nou juist zelf vast te leggen. Ik maak de meest oprechte beelden van jouw kinderen en het reilen en zeilen in jullie gezin.

 

Families, een zwangerschap, de eerste weken van een baby of een speciaal moment in het leven van kinderen, zoals een verjaardag. Ik leg graag waardevolle herinneringen vast op beeld.

Voor jou als ouder, maar ook voor je kind om later terug te kijken. Ik voeg me voor even in het leven van jouw gezin, om op een natuurlijke docu-achtige manier vast te leggen hoe jullie zijn. Ik neem alle tijd en heb een geduldige aanpak waardoor energieke kinderen prachtig op de foto staan.

 

Omdat ik zelf twee kleine kinderen heb (1 en 3 jaar), en mijn man en ik allebei een drukke baan, weet ik hoe het maken van echte mooie foto's er vaak toch bij inschiet. We wonen in Amsterdam, vliegen in het weekend van hot naar her, dus vaak neem ik alleen in de vakanties echt goed de tijd om mijn kinderen rustig te fotograferen. Terwijl ik er in geloof dat foto’s van spontane emoties de leukste zijn om later terug te kijken.

 

Vanuit mijn opleidingsachtergrond in de psychologie is de ontwikkeling van kinderen altijd al een rode draad geweest. En door de combinatie met journalistiek ben ik het opgroeien van kinderen in beelden gaan vastleggen. Ik heb de basisopleiding aan de Fotoacademie afgerond en diverse workshops gevolgd.  

 

Je kan mij boeken voor een:

  • Familieshoot bij jou thuis of op locatie

  • Newborn shoot van jouw pasgeboren baby

  • Zwangerschapsshoot

  • Fotografie van speciaal moment

 

Voor organisaties:

  • Evenementen met kinderen

  • Modeshoot met kinderen​

CONTACT
Elise Latour Fotografie

Pieter Aertszstraat 77 huis

1073 SL Amsterdam

Email: contact@eliselatour.nl

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Copyright 2020 Elise Latour