top of page

 

De dagelijkse momenten die zo normaal lijken in het leven zijn in de toekomst het meest bijzonder om te kunnen herbeleven. Daarom fotografeer ik alledaagse en speciale momenten in het leven van kinderen. Picture perfect foto’s zijn leuk, maar echte blikken vertellen een verhaal. En vaak vergeet je die nou juist zelf vast te leggen. Ik maak de meest oprechte beelden van jouw kinderen en het reilen en zeilen in jullie gezin.

 

Families, een zwangerschap, de eerste weken van een baby of een speciaal moment in het leven van kinderen, zoals een verjaardag. Ik leg graag waardevolle herinneringen vast op beeld.

Voor jou als ouder, maar ook voor je kind om later terug te kijken. Ik voeg me voor even in het leven van jouw gezin, om op een natuurlijke docu-achtige manier vast te leggen hoe jullie zijn. Ik neem alle tijd en heb een geduldige aanpak waardoor energieke kinderen prachtig op de foto staan.

 

Vanuit mijn opleidingsachtergrond in de psychologie is de ontwikkeling van kinderen altijd al een rode draad geweest. En door de combinatie met journalistiek ben ik het opgroeien van kinderen in beelden gaan vastleggen. Ik heb de basisopleiding aan de Fotoacademie afgerond en diverse workshops gevolgd.  

 

Elise Latour.JPG
bottom of page